Uiteraard zijn er kosten voor het adopteren van een rotonde. Help je mee het goede nieuws aan iedereen te vertellen? Doe een (maandelijkse) donatie o.v.v. Rotonde.

In Lucas 6:38 lezen we een belofte van God dat als wij geven, ons meer dan overvloedig gegeven zal worden. Dit is een bijzonder mooie belofte die geldt voor iedereen, maar is tegelijkertijd ook zeker een uitdaging en een geloofsdaad in momenten dat geven juist heel moeilijk is bijvoorbeeld doordat we in financiële problemen zijn geraakt. Echter als we op God ons vertrouwen stellen belooft Hij voor ons te zorgen en ons alles te geven wat wij nodig hebben (Filippenzen 4:19).

Voor het verwezenlijken van onze doelen werven wij gelden door vrijwillige tienden en offergaven, legaten, erfstellingen en baten. Wij zijn dankbaar voor uw giften en donaties en geloven dat God u zal zegenen voor uw bijdrage in Zijn Koninkrijk. Met uw bijdrage wordt zorgvuldig omgegaan. Wij zijn ANBI geregistreerd waardoor uw giften aftrekbaar zijn voor de belastingdienst. Een externe onafhankelijke accountant bureau begeleid en controleert de financiële administratie.

Bankgegevens:
Stichting Iglesia di Cristo
Rabobank: NL22 RABO 0301 3523 72
BIC: RABONL2U

RSIN: 854752900
KVK: 62298348

ANBI_FC

 

 

 

 

Online doneren: